Algemene Voorwaarden

Omschrijving van de zegels
De aangeboden zegels zijn zo goed mogelijk omschreven. Over het algemeen zeker bij de duurdere zegel (verkoopwaarde boven de 5 euro) is de getoonde zegel een getrouwe weergave.
Bent u echter op zoek naar bepaalde stempels vraag dan om een scan. Is de omschrijving niet duidelijk of is de betekenis niet bekend, dan verwacht ik dat u vóór de bestelling om een verklaring heeft gevraagd.

Betalingsvoorwaarden
1. Betaling geschiedt in euros door bankovermaking. Bankgegevens worden met de orderbevestiging meegestuurd.
2. Betaling geschiedt in euros met behulp van Paypal.
3. Betaling door cash geld op te sturen kan ook als u dat bij uw bestelling aangeeft. Cash geld opsturen is altijd het risico van de koper. 

Leveringsvoorwaarden
Verzending gaat via de gewone post (Post.nl) en geschiedt binnen een week na ontvangst van de betaling. Verzending geschiedt op risico van de koper. Indien gewenst kunt u de zegels ook bij mij thuis in Barendrecht afhalen !!

Retourvoorwaarden
Indien de geleverde zegels niet conform de omschrijving zijn, dan kan de betreffende zegel(s) na overleg per e-mail, teruggestuurd worden. Na goede ontvangst, wordt het bedrag dat betaald is, teruggestort (er wordt geen cash geld door mij teruggestuurd). Is de retourzending niet hetzelfde als wat ik gezonden heb (andere zegels of inmiddels beschadigd) dan stort ik geen geld terug. 

Niet te leveren
Er is altijd een kleine mogelijkheid dat een of enkele door u bestelde, in rekening gebrachte en betaalde zegels toch niet geleverd kunnen worden (bijv. omdat het bij het pakken van uw bestelling blijkt dat een verkeerde set in ons boek zit, of een incomplete set, of een beschadigde zegel o.i.d.). Indien dit voorkomt informeren wij u daarover en houden wij een tegoed voor u aan voor een toekomstige bestelling. Op uw verzoek kunnen wij dat tegoed ook altijd terugbetalen.

Afnameverplichting
Bij het bestellen via deze website heeft u een afname verplichting. Dit wil zeggen dat een product dat u besteld ook daadwerkelijk voor u wordt gereserveerd.

Menu boven

Menu

Maak eerst een account aan (of login) om favoriete producten te bewaren.

Aanmelden